Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΙΝΒΑ) - 2000
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 93 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις του ΔΣ του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά το έτος 2000.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 93 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, αποδοχές επιχορηγήσεων, προσκλήσεις συνεδριάσεων, εγκρίσεις εργασιών, εγκρίσεις οικονομικού απολογισμού, προτάσεις ορισμού ελεγκτών, ορισμός ελεγκτών, ορισμός τιμής πώλησης βιβλίων, βιβλιοδεσία εφημερίδων, εκδόσεις ΙΝ.Β.Α., εγκρίσεις συμβάσεων, εγκρίσεις εκθέσεων πεπραγμένων, εγκρίσεις αποφάσεων, εγκρίσεις προγραμμάτων, διάφορες αιτήσεις - έγγραφα - ανακοινώσεις, επιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα με θέμα "Μελέτη το γλωσσικού ιδιώματος της Κοζάνης", προγραμματισμός εκδηλώσεων, μελέτες έργων, εγκρίσεις έργων, αίτηση για εκπαιδετικό πρόγραμμα "Πάμε Βιβλιοθήκες'', μετακινήσεις υπαλλήλων, έγκριση Ισολογισμού ΙΝ.Β.Α. έτους 1999, οικονομικές ενισχύσεις εκδόσεων, ανατύπωση CD-ROM με θέμα "Κοζάνη -Πόλη του Βιβλίου", προμήθεια Bar Code, προμήθεια συσκευής ZIP, τοποθέτηση γραμμών ΟΤΕ, προμήθεια επίπλων, προμήθεια φορητού Η/Υ,