Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΙΝΒΑ) - Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 1999
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 43 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις του ΔΣ του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά τον μήνα Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 1999.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 43 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, αποδοχές επιχορηγήσεων, προσκλήσεις σε συνεδριάσεις, αποδοχές δωρεάς, τροποποιήσεις Προϋπολογισμού, ενημερώσεις πρρογραμμάτων, τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης Μηχανοργάνωση Βιβλιοθήκης, πρόσληψη υπαλλήλου, προγρμματισμός εκδηλώσεων, εκρίσεις διακηρύξεων διαγωνισμού προμήθειας εξοπίσμού, αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για θέσεις εργασίας, έγκριση συμμετοχής ΙΝ.Β.Α. στην έκθεση "POLLIS 1999" και απόφαση σχετικά με τη διακήρυξη διαγωνισμού για τη προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού πληροφορικής, συστημάτων ασφαλείας και εκοπλισμού εργαστηρίου βιβλιοδεσίας - συντήρησης,