Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΙΝΒΑ) - Ιανουάριος - Ιούνιος 1999
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 83 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις του ΔΣ του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά τον μήνα Ιανουάριο έως Ιούνιο του 1999.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 83 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, συμμετοχή του ΙΝ.Β.Α. σε προγράμματα, τη σύμβαση συνεργασίας με την Αναπτυξιακή εταιρεία Δ. Μακεδονίας "ΑΚΝΚΟ Α.Ε.", εκδόσεις βιβλίων, προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή αρχειοθηκών - βιβλιοθηκών - προθηκών, εκδηλώσεις, ορισμός τιμής πώλησης εκδόσεων, συνδρομές, βιβλιδεσία Εφημερίδων, προσκλήσεις συνεδριάσεων, αποδοχή χρηματικών ποσών, έγκριση Προϋπολογισμού 1999, έγκριση οικονομικού απολογισμού 1998, έκθεση Πεπραγμένων, πρόταση ορισμού και διορισμός ελεγκτών ΙΝ.Β.Α., καθορισμός αποζημίωσης μελών ΔΣ, χρηματικές δωρεές, αποδοχές δωρεάς, ευχαριστήρια, χρήση αυτοκινήτων κινητών βιβλιοθηκών, ορισμός εκπροσώπου ΙΝ.Β.Α. στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του ΙΝ.Β.Α., ορισμός γραμματέα στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του ΙΝ.Β.Α., ψηφιοποίηση υμνογραφικού έργου Γεράσιμου Μικραγιαννάτου, καθαρισμός Παλαιοχριστιανικής συλλογής Νικολάου Π. Δελιαλή, πρόσληψη Διευθυντού ΙΝ.Β.Α., χορήγηση αδειών και ορισμός υπαλλήλου για την τήρηση του Ταμείου, των πρακτικών Συνεδριάσεων το Δ.Σ.