Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΙΝΒΑ) - Φεβρουάριος 1996 (1996)
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 26 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις του Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά τον Φεβρουάριο του 1996.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 26 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου, αιτήσεις για εκδόσεις έργων, συμβάσεις έργων, αποδοχές χρηματικών ποσών, αποφάσεις έργων υποδομών, πρόσληψη επιστημονικού διευθυντή, στέγαση του Ινστιτούτου, σύνδεση δικτύου Interne και τον προγραμματισμό συνεδρίων 1996