Αλληλογραφία-Διάφορα έγγραφα (1960) (1960)
- Αλληλογραφία Νικολάου Π. Δελιαλή 1960.- Αντίγραφο εγγράφου Νικολάου Π. Δελιαλή προς τον κ. Δήμαρχο Κοζάνης περί της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης το 1960.- Αίτηση του Θωμά Π. Δελιαλή προς τον Οικονομικό Έφορο Κοζάνης περί μειώσεως φορολογίας στο Ξενοδοχείο ''Νεάπολις''.- Αποδείξεις, τιμολόγια, γραμμάτια εισπράξεως.