Αλληλογραφία-Διάφορα έγγραφα (1959) (1959)
- Αλληλογραφία Νικολάου Π. Δελιαλή το 1959.- Διπλότυπα εισπράξεως.- Υπόμνημα Ν.Π.Δελιαλή προς τον κ. Δήμαρχο Κοζάνης περί της μελετώμενης ανεγέρσεως του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.- Έγγραφο οικονομικής Εφορίας Κοζάνης προς τον Κ. Θωμά Δελιαλή.