Απόσπασμα πρακτικών 12/12/1956 (1956)
Ακριβές αντίγραφο αποσπάσματος πρακτικών 150 συνεδριάσεως της 12/12/1956 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΔΚΥ περί αναγνωρίσεως και εξαγοράς της προϋπηρεσίας του Ν. Π. Δελιαλή.