Αλληλογραφία-Αποδείξεις (1951) (1951)
- Αλληλογραφία με αποδέκτη τον Ν. Π. Δελιαλή και αποστολείς διάφορους (Δ. Μάργαρης πρόεδρος της Ένωσης Βιβλιοθηκονόμων Ελλάδας, την Ελληνική Περιηγητική Λέσχη, Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών τμήμα Μετοχικό Ταμείο Στρατού).- Διάφορες Αποδείξεις.