Έγγραφα σχετικά με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (1942)
Αναφορές εφόρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης προς τον κ. Δήμαρχο Κοζάνης.Έγγραφα Δήμου Κοζάνης που αφορούν θέματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (συνδρομές σε περιοδικά, βιβλία, αλληλογραφία με εκδοτικούς οίκους).Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης και Υπουργείου Γεωργίας για θέματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπως π.χ. η δωρεά βιβλίων.Επιστολή προς τον κ. Δελιαλή.