Επιστολή από τον Ν.Π. Δελιαλή προς τον κ. Λιόντα σχετικά με αποστολή φωτογραφιών και άλλου υλικόυ
Γίνεται αναφορά για φωτογραφία της Ελληνικής Εκκλησίας Βουδαπέστης, ελαιογραφία του Διονυσίου Πόποβιτς, φωτογραφίες και καρτ ποστάλ των Χαρισείων Ιδρυμάτων, φωτογραφία του Παύλου Χαρίση