Επιστολή προς τον Ν.Π. Δελιαλή από τον Αντώνιο Σιγάλα σχετικά με τη συγγραφή άρθρου και ενσωμάτωσή του σε ημερολόγιο
Ο Αντώνιος Σιγάλας αναφέρεται σε προσχέδιο άρθρου του που επιθυμεί να εκδοθεί σε ημερολόγιο καθώς και σε ενσωμάτωση ενός άρθρου του σχετικά με την οικογένεια Φον Καραγιαν, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και κλισέ του γενεαλογικού κλάδου της οικογένειας.