Αίτημα του Ν.Π. Δελιαλή προς τον Δήμαρχο Κοζάνης για βοήθεια με αφορμή τη συγγραφή μελέτης που αφορά στις ελληνικές κοινότητες της Ουγγαρίας
Ο Ν.Π. Δελιαλής με επιστολή του προς το Δήμαρχο Κοζάνης ζητά τη χορήγηση αντιγράφων πρακτικών δημοτικών συμβουλίων που θα τον βοηθήσουν στη συγγραφή και εκπόνηση της μελέτης του σχετικά με τις ελληνικές κοινότητες της Ουγγαρίας. Αναφέρεται συν τοις άλλοις στη σημασία της μελέτης της ιστορίας του τόπου και των ευεργετών της