Επιστολή προς τον Ν.Π. Δελιαλή από τον Αλέκο Σακελλαρόπουλο φοιτητή της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης
Ο αποστολέας αναφέρεται συν τοις άλλοις και στην παραλαβή της εφημερίδας Ηχούς της Μακεδονίας που εστάλη από τον Ν.Π, Δελιαλή