Αντίγραφο με αναφορά στο έργο "Διαθήκαι ευεργετών της πόλεως Κοζάνης"
Περιέχεται δακτυλογραφημένο αντίγραφο κειμένου ή δημοσίευσης του Γιάννη Τσάρα που αναφέρεται στο νέο έργο του Ν.Π.Δελιαλή με τίτλο "Διαθήκαι ευεργετών της πόλεως Κοζάνης".