Φύλλα και αποκόμματα εφημερίδων
Περιέχει φύλλα και αποκόμματα εφημερίδων (Βρέθηκαν σε κουτί με την ένδειξη ''Ν.Π. Δελιαλής'' και σε φάκελλο με την ένδειξη '' φάκελος συλλογής άρθρων και μικρών μελετών Φ.Πολίτη, Ν.Καμβούνη, κ.α. εκ παλαιών εφημερίδων και περιοδικών'').