Αλληλογραφία-Διάφορα έγγραφα (1976) (1976)
- Έγγραφο (κλήση) της εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης προς τον κ. Νικόλαο Π. Δελιαλή για νομική υπόθεση- Έγγραφο του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) προς τους κ. κ. Νικόλαο, Θωμά, Θεοδώρα Δελιαλή περί επαναλειτουργίας Ξενοδοχείου ''Νεάπολις''.- Υπόμνημα Νικολάου Π. Δελιαλή προς τον Δήμαρχο Κοζάνης και τους κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους.-Αλληλογραφία (σχέδια κ' αντίγραφα επιστολών) του Νικόλαου Π. Δελιαλή.