Αλληλογραφία-Διάφορα έγγραφα (1972) (1972)
- Αλληλογραφία Νικολάου Π. Δελιαλή το έτος 1972.- Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας Νικολάου Π. Δελιαλή.- Έγγραφο του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) περί ακυρώσεως άδειας ξενοδοχείου ''Νεάπολις'' ιδιοκτησίας των αδελφών Δελιαλή.- Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης περί πράξεως αναλογισμού και ταυτοποιήσεως ιδιοκτησιών εν Κοζάνη.