Αλληλογραφία-Διάφορα έγγραφα (1970) (1970)
- Αλληλογραφία Νικολάου Π. Δελιαλή το έτος 1970.- Εξουσιοδότηση Νικολάου Π. Δελιαλή στον κ. Β. Σαμπανόπουλο περί εισπράξεως χρηματικής αποζημίωσης από συγγραφικά δικαιώματα του πρώτου.- Αίτηση του Θωμά Π. Δελιαλή προς τον Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) που αφορούν σε υποθέσεις του ξενοδοχείου και έγγραφο περί ανανεώσεως αδείας κτηρίου ξενοδοχείου ''Νεάπολις''.- Αποδείξεις.- Έγγραφο σχετικά με νομική υπόθεση αδελφών Δελιαλή-Κωνσταντίνου Παναγ. Τσιμηνάκη.