Προικοσύμφωνο Κ.Γ.Γκοβεδάρου και Αν. Γκουρτσούλη και δωρεά Λουκά Μουστάκα
Περιέχεται χειρόγραφο προικοσύμφωνο του Κωνσταντίνου Γκουβεδάρου και της Αναστασίας Γ. Γκουρτσούλη με ημερομηνία 09/11/1884, δωρεά του Λουκά Μουστάκα, γαμπρού του Δ.Γ. Γκουρτσούλη.