Προικοσύμφωνο Δ.Κ. Νικρού και Ανθίτσας Σμήλιου και και δωρεά Έλλης Μάνου (1781)
Περιέχεται χειρόγραφο προικοσύμφωνο του Δημητρίου Κ.Μικρού και της Ανθίτσας Θυγατέρα του Γ.Σμήλιου του έτους 1871, δωρεά της Έλλης Μ. Μάνου.