Έγγραφο διανομής Ν. Βουλγαρόπουλου και των υιών του και δωρεά Σ. Σαμπανοπούλου (1873)
Περιέχεται χειρόγραφο έγγραφο διανομής Νικολάου Βουλγαρόπουλου και των υιών του (06/05/1875) ως δωρεά της Στυλιανής Σαμπανοπούλου από το αρχείο της Θεοδώρας Τσιμηνάκη, το γένος Παζιά.