Αλληλογραφία Θ.Βόγδου γαμπρού Κ.Τιάλιου
Περιέχεται χειρόγραφη αλληλογραφία με κοινό αποδέκτη τον Βόγδο Κ.Θωμά από την οικογένεια Τιάλιου (Κωνσταντίνο, Νικόλαο, Αναστασία, Γεώργιο, και Γιάννη Τιάλιο) και από τη Σάνα Βόγδου, την Ελένη Μήλιου και τον κ. Ματσιόπουλο.