Κληροδότημα Αλέξανδρου και Παύλου Χαρίση
Έγγραφα (κυρίως αντίγραφα) του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Βουδαπέστη προς το Υπουργείο Εξωτερικών, αντίγραφο περί παραδόσεως κληρονομιάς, απόσπασμα της συνταχθείσης τη 22/06/1902 και κατόπιν απογραφής κληρονομικής περιουσίας του Παύλου Χαρίση, έγγραφο στα ουγγρικά, αντίγραφο σχέδιο περί συμβιβασμού των ενδιαφερομένων επί της υποθέσεως της κληρονομιάς του Παύλου Χαρίση.Επιστολές του Ρούσου Ρουσοπούλου, διευθυντή του Γ.Προξενείου Βουδαπέστης, (ως επί το πλείστον εις το πρωτότυπο) προς τον Μητροπολίτη Κοζάνης, κοινότητα Κοζάνης και έκθεση Ρ.Ρουσοπούλου περί του κληροδοτήματος του Παύλου Χαρίση.Αντίγραφα έγγραφων της εν Βουδαπέστη επιτροπής του Χαρίσειου κληροδοτήματος.Αντίγραφο των προτάσεων της Β. Ουγγρικής Διεύθυνσης επί των ιδρυμάτων, επί της Κληρονομιάς Χαρίση.