Κληροδότημα Χαρισίου Μούκα
Περιέχει αντίγραφα διαθήκης Χαρισίου Μούκα (στα Σέρβικα και στα Ελληνικά), αλληλογραφία, πληρεξούσια, δηλοποιήσεις και αντίγραφα πρακτικών συνεδριάσεων εφορείας σχετικά με το κληροδότημα.