Οικογένεια Βαλταδώρου (1905)
Πρακτικά συνεδριάσεων Εφορείας που αφορούν την οικογένεια Βαλταδώρου.Επιστολή του Γεωργίου Μπονάνου στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιο για το ζήτημα των προτομών των αδελφών Βαλταδώρου.