Νικόλαος Μιχ. Μαλούτας
Βιογραφικά σημειώματα, δημοσιεύματα, κατάσταση φωτογραφιών των ανδρών που έλαβαν μέρος στον Μακεδονικό Αγώνα, αντίγραφα διαθήκης του Νικολάου Μιχ. Μαλούτα και άλλα έγγραφα σχετικά με αυτόν.