Αλληλογραφία με θέμα την Ίδρυση του Κοβεντάρειου Ιδρύματος , του Κολυμβητήριο, της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου στην προέκταση του Δημαρχείου κ.α.
Έγγραφα που σχετίζονται με την ίδρυση του Κοβενταρείου Κολυμβητηρίου και του Κοβενταρείου Ιδρύματος.