Επιστολή του Κων. Κοβεντάρου προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Βασίλη Ματιάκη με ημερομηνία 5/04/1961
Επιστολή του Κων. Κοβεντάρου προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Βασίλη Ματιάκη με ημερομηνία 5/04/1961, στην οποία αναφέρεται ότι εσωκλείεται επιταγή πέντε χιλιάδων δολαρίων (5.000$) της First National Bank Baltimore. Είναι η δεύτερη επιταγή για την κατασκευή του κτηρίου της βιβλιοθήκης που στέλνει ο Κων. Κοβεντάρος, στην οποία αναφέρεται επίσης και το όνομα του αδερφού του Δημητρίου.Ο αποστολέας ζητά να ενημερωθεί για τα εξής:Τις λεπτομέρειες των εργασιών του κτηρίου.Για το χρηματικό ποσό που τους υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.Για το ζήτημα της κατασκευής της πισίνας και εάν το αφήσουν να χαθεί.