Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1950)
Πρακτικά συνεδριάσεων, αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου και εκθέσεις τοιχοκολλήσεως.Δίπλωμα της Πανελληνίου Εκθέσεως Λαϊκής Χειροτεχνίας και Βιοτεχνίας.Επιστολή του υφαντουργού Αλέκου Γκόγκα προς τον Δήμαρχο Κοζάνης.Όροι εκδόσεως των λυτών εγγράφων της Βιβλιοθήκης.