Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1949) (1949)
Περιέχει διάφορα έγγραφα (πρακτικά συνεδριάσεων, αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και εκθέσεις τοιχοκολλήσεως) και σχέδια αυτών καθώς επίσης και δηλώσεις αποκήρυξης των πολιτικών φρονημάτων.