Σχέδια συνεδριάσεων-αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (1949)
Περιέχει σχέδια πρακτικών συνεδριάσεων, αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.Λογαριασμός πιστοποίησης προς πληρωμή εργασιών και προμήθειας υλικού.