Έγγραφο του Δήμου Πτολεμαίδας προς τον Δήμαρχο Κοζάνης ως Πρόεδρο του Π.Ι.Κ.ΠΑ, αναφορικά με την αριθμητική κατάσταση των βρεφών της περιφέρειας για διανομή γάλατος δωρεάν.
Οι ηλικίες των παιδιών είναι 0-18 μηνών και 18-72 μηνών.