Ακριβές αντίγραφο εγγράφου για διαφύλαξη της ιστορικής βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας Αρκαδίας.
Επιδρομή των συμμοριτών εναντίων της Ανδρίτσαινας Αρκαδίας, όπου κινδύνεψε να καταστραφεί η ιστορική βιβλιοθήκη και σώθηκε χάρη στην επέμβαση του ηρωικού στρατού.Παράκληση των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων για διαφύλαξη του πλούτου.