Χειρόγραφη επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων από τον Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με την δωρεά 2 εκδόσεων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Χειρόγραφη επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων από τον Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με την δωρεά 2 εκδόσεων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης