Χειρόγραφη επιστολή της UNESCO προς την Κοβεντάριο Δημοτική Βιβλιοθήκη σχετικά με τα τεύχη ''Κλασικής Ιστορίας '' πρακτικά τόμ.9 1912-τόμ.41 1944
Χειρόγραφη επιστολή της UNESCO προς την Κοβεντάριο Δημοτική Βιβλιοθήκη σχετικά με τα τεύχη ''Κλασικής Ιστορίας '' πρακτικά τόμ.9 1912-τόμ.41 1944