Χειρόγραφη επιστολή προς την Διοίκηση Β.Ε.Ν του Νομού Κοζάνης σχετικά με τον Δελτίο Διαφωτίσεως με τίτλο ''Η Ελληνική Μακεδονία ήτο,είναι και θα είναι Ελληνική'' (1947)
Επιστολή προς την Διοίκηση Β.Ε.Ν του Νομού Κοζάνης σχετικά με τον Δελτίο Διαφωτίσεως με τίτλο ''Η Ελληνική Μακεδονία ήτο,είναι και θα είναι Ελληνική''