Επιστολή προς τον Νομάρχη Κοζάνης σχετικά με τους δικαιούχους προμήθειας υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την επισκευή τον αυτοκινήτων του Δήμου
Επιστολή προς τον Νομάρχη Κοζάνης σχετικά με τους δικαιούχους προμήθειας υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την επισκευή τον αυτοκινήτων του Δήμου