Επιστολή προς τους κ.κ. Δημάρχου Κοζάνης-Πτολεμαϊδας και Πρόεδρον Κοιν,Σιάτιστας σχετικά μια διαταγή του Υπουργείου Εσωτερικών
Επιστολή προς τους κ.κ. Δημάρχου Κοζάνης-Πτολεμαϊδας και Πρόεδρον Κοιν,Σιάτιστας σχετικά μια διαταγή του Υπουργείου Εσωτερικών