Χειρόγραφη επιστολή Γυμνασιάρχη προς τον Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με την επιταγή 12.000 δραχμ. για την πληρωμή 3 αντίτυπων του βιβλίου ''Η κόρη του Ήλιου''
Χειρόγραφη επιστολή Γυμνασιάρχη προς τον Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με την επιταγή 12.000 δραχμ. για την πληρωμή 3 αντίτυπων του βιβλίου ''Η κόρη του Ήλιου''