Πρόσκληση του Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιου για τακτική συνεδρίαση σχετικά με τα θέματα σχετικής της ημερήσιας διατάξεως
Πρόσκληση του Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιου για τακτική συνεδρίαση σχετικά με τα θέματα σχετικής της ημερήσιας διατάξεως