Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την επιβολή προμήθειας περιοδικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την επιβολή προμήθειας περιοδικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης