Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση δαπάνης υποδοχής και φιλοξενίας Αντιπροέδρου Κυβερνήσεως κ. Κ.Τσαλδάρη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση δαπάνης υποδοχής και φιλοξενίας Αντιπροέδρου Κυβερνήσεως κ. Κ.Τσαλδάρη