Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την κατασκευή ρείθρωνκαι κρασπέδων των πεζοδρομίων οδού Μεγ.Αλεξάνδρου
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την κατασκευή ρείθρωνκαι κρασπέδων των πεζοδρομίων οδού Μεγ.Αλεξάνδρου