Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την προμήθεια τριών αντιτύπων του βιβλίου εκδόσεως Χρ .Ευαγγελάτου και την αποζημίωση του δικαιούχου
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την προμήθεια τριών αντιτύπων του βιβλίου εκδόσεως Χρ .Ευαγγελάτου και την αποζημίωση του δικαιούχου