Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την αποζημίωση οδοιπορικών εξόδων για την ημερήσια μεταβίβαση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κ.ΚωνΧαδιώ στην θεσ/νικη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την αποζημίωση οδοιπορικών εξόδων για την ημερήσια μεταβίβαση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κ.ΚωνΧαδιώ στην θεσ/νικη