Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση δαπάνης δικαστικών εξόδων για την πληρωμή του δικαιούχου δικηγόρου Δ. Καραλιβάνου
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση δαπάνης δικαστικών εξόδων για την πληρωμή του δικαιούχου δικηγόρου Δ. Καραλιβάνου