Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την πίστωση δαπάνης επισκευής κτιρίου Δημοτ.Λουτρών
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την πίστωση δαπάνης επισκευής κτιρίου Δημοτ.Λουτρών