Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την διακήρυξη προμήθειας υλικών και ανταλλακτικών του Εργοστασίου Ηλεκτροφωτισμού
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την διακήρυξη προμήθειας υλικών και ανταλλακτικών του Εργοστασίου Ηλεκτροφωτισμού