Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την επιχορήγηση του Δήμου για την εργασία επισκευής του Αεροδρομίου
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την επιχορήγηση του Δήμου για την εργασία επισκευής του Αεροδρομίου