Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση λογαριασμού δαπάνης χρηματικού εντάλματος
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση λογαριασμού δαπάνης χρηματικού εντάλματος